Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Zoku: het vernieuwende hotelconcept

Vaak lezen we over nieuwe hotel- of verblijfconcepten in het buitenland. Dit keer is het heerlijk dicht bij huis en mocht je in Amsterdam wonen dan gun jezelf een weekje bij Zoku! Je wereld zal voor altijd anders zijn 🙂

Nieuwe standaard

Zoku betekent in het Japans, familie, clan, stam. Bij Zoku is niet het bed het middelpunt van de kamer maar de keukentafel! Hier gebeurt het volgens Zoku. Werken, dineren, spelen, de keuze is aan de ‘bewoner’. Ze spreken hier namelijk van bewoners en niet van gasten. Bij welk ander hotelconcept kun je je decoratie aan de muren veranderen? Je bent bij Zoku meer dan een gast…je komt thuis!

De sociale ruimtes van Zoku zijn een verlengstuk van de kamers. Een warm welkom in de ‘chill’ livingroom of gezellige bar. Je kunt gebruik maken van gemeenschappelijke werkruimtes zoals bijvoorbeeld de tuin op het dak. Hier kun je ook in de kas de groente en kruiden zien groeien die weer gebruikt worden in de Living Kitchen. Uiteraard mag je je handen vuil maken en tuinieren maar je kunt je ook laten serveren. Het is maar wat je wilt.

De (bijna) alles Store, Zoku 24-uurs winkel, is uitgerust met alle praktische zaken die de internationale mix van bewoners nodig zou kunnen hebben. De Grab & Go sectie heeft gezonde snacks en volwaardige maaltijden. ( In de loft heb je een volledige keuken dus uitgebreid koken is ook een optie)

 

Zoku aan het woord:

Stijlmagazine-Zoku- Amsterdam-hotel-concept.1

Verstoppertje

Zoku loft is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Slaapgedeelte en leefgedeelte zijn afgeschermd door stijlvolle schuifdeuren, verstoppertje spelen is een optie 🙂 Opbergruimte voor je koffers en opslag voor je zakelijke spullen is super weggewerkt in een nis. Dus écht Amsterdam stijl!

Wanneer gaan we?

De Zoku lofts zijn uitermate geschikt voor een langer verblijf. Als je op zoek bent naar een tijdelijk verblijf van enkele dagen of maanden, is dit een plek die geen concurrentie kent in onze hoofdstad. Je komt zo’n compleet concept nergens anders tegen. Het mooie is dat je de loft ook voor 1 nachtje kunt boeken dus … wanneer gaan we?

Stijlmagazine- Concrete- Zoku.loft.1

Stijlmagazine- Concrete- Zoku.loft.3

Stijlmagazine- Concrete- Zoku.loft.2

Stijlmagazine- Concrete- Zoku.loft.4

Stijlmagazine-Zoku-Amsterdam- Hotel-concept.2

p.s verblijf je langer dan 7 dagen dan is de wekelijkse schoonmaak inbegrepen!