Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Zo leg je nog eens een ei

Bij Stijlmagazine doen we best graag aan brainstormen, maar toen we The Giant Birdnest zagen, waren we in extase. Stel je voor dat je zó kunt vergaderen? Kom maar door en niet alleen met Pasen.

Dit gigantische houten nest is natuurlijk geweldig voor op kantoor en om úren na te denken over nieuwe ideeën. En het management-motto ‘daar moeten we nog even een ei over leggen’, krijgt zo een hele concrete betekenis.

The Giant Birdnest is gevuld met comfortabele, eivormige kussens. Je kunt de kussens ook gebruiken als poef, buiten het nest. En ze schijnen nog lekker te zitten ook.Stijlmagazine-Giant-Birdsnest.Pasen.6

Er zijn verschillende maten en prijzen. In het grootste nest kun je met maar liefst 16 mensen zitten. Liggen. Hangen. Praten, nadenken, brainstormen!

Je kunt zelfs kiezen uit verschillende kleuren houtsoorten. De Ei-kussens zijn ook in meerdere kleuren verkrijgbaar, dus je nestje kun je helemaal zelf creëren. Wij vinden het ook wat voor thuis, in de huiskamer. Of, nog toepasselijker, in de tuin.

Fijne Pasen allemaal!Stijlmagazine-Giant-Birdsnest.Pasen.Stijlmagazine-Giant-Birdsnest.Pasen.1

Stijlmagazine-Giant-Birdsnest.Pasen.10Stijlmagazine-Giant-Birdsnest.Pasen.4 Stijlmagazine-Giant-Birdsnest.Pasen.3 Stijlmagazine-Giant-Birdsnest.Pasen.1 Stijlmagazine-Giant-Birdsnest.Pasen. Stijlmagazine-Giant-Birdsnest.Pasen.7 Stijlmagazine-Giant-Birdsnest.Pasen.6 Stijlmagazine-Giant-Birdsnest.Pasen.5