Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Wat een pech, mijn naam is weg

Soms kan ik erg blij worden van de kleine dingen zoals samen met mijn kleine ik ronddolen in een kinderboekenwinkel. In Roermond zit nog een echte ouderwetse kinderboekenwinkel. Bij De kleine Tovenaar hebben ze voorleesmiddagen en een prachtig aanbod van boeken. Heerlijk neuzen tussen de prachtige prentenboeken en illustraties. Het is dan ook wel erg verdrietig om te zien dat deze winkels met bosjes verdwijnen uit ons straatbeeld.

De digitalisering van onze maatschappij helpt dan ook niet voor deze winkels. Echter brengt de techniek ook oude concepten in een nieuw jasje.

De Engelse organisatie Lost my Name heeft zo’n product op de markt gebracht. Zij hebben een gepersonaliseerd boek uitgebracht. Niet zomaar even een naam toevoegen. Nee, voor ieder kind een eigen uniek boek over zijn of haar naam.Stijlmagazine-Lost my Name-Wat een pech, mijn naam is weg- boek.10

Het verhaal:

Het boek gaat over een jongen of meisje dat zijn/haar naam verloren is. Zij gaat op zoek naar de missende letters en onderweg ontmoet het kind allerlei bijzondere wezens en dieren, die telkens een letter teruggeven.

Stijlmagazine-Lost my Name-Wat een pech, mijn naam is weg- boek.9

Hoe werkt het?
* Het bestellen gaat eenvoudig op Lostmy.name . Je vult de voornaam van het kind in en of het een jongen of meisje is.
* Daarna klik je op ‘Maak mijn boek’. Het leuke is dat je het hele boek online kunt inkijken. Elke letter is een apart verhaaltje.
* Je kunt op de daarop volgende pagina een persoonlijke boodschap achterlaten.

Nu ook in NL verkrijgbaar dus de Nederlandse kinderen kunnen hun hart gaan ophalen. Het boek ‘Wat een pech, mijn naam is weg’ is geschikt voor kinderen van twee tot zes jaar en kost €23,99. Het is best aan de prijs maar dan heb je wel een origineel cadeau en wordt wel gratis (wereldwijd) bij je thuisbezorgd.

Wil je er eentje bestellen…kan hier . Stijlmagazine-Lost my Name-Wat een pech, mijn naam is weg- boek.4 Stijlmagazine-Lost my Name-Wat een pech, mijn naam is weg- boek.7 Stijlmagazine-Lost my Name-Wat een pech, mijn naam is weg- boek.6 Stijlmagazine-Lost my Name-Wat een pech, mijn naam is weg- boek.5 Stijlmagazine-Lost my Name-Wat een pech, mijn naam is weg- boek.3 Stijlmagazine-Lost my Name-Wat een pech, mijn naam is weg- boek.8 Stijlmagazine-Lost my Name-Wat een pech, mijn naam is weg- boek.2