Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

To do: Trailerpark Festival Amsterdam

Heb je nog geen plannen voor het weekend? Dan heb ik een goede tip voor je! In Amsterdam organiseert Trailerpark Festival een spectaculair, driedaags kunst- en muziekfestival in de geest van ‘Burning Man’.

Het festival heeft zijn wortels in Kopenhagen, waar het al jaren een breed scala aan creatieve subculturen in muziek, kunst en design presenteert. In plaats van nog groter te worden in Kopenhagen, besloten ze hun vleugels uit te slaan, en zich te verbinden met gelijkgestemden overal ter wereld.

Amsterdam Roest
Te beginnen in Amsterdam, met Amsterdam Roest als thuisbasis. De kleurrijke maar industriële omgeving van Roest is, gecombineerd met een (hopelijk) zonovergoten strand, hét perfecte terrein om dit festival te organiseren. En mocht de zon minder aanwezig zijn dan gehoopt – dan wijkt iedereen gewoon uit naar de loods.

Trailerpark 2

Overdag: kunst & design
Gedurende de dag bouwen de artiesten en vormgevers het Trailerpark door kunst te maken terwijl het publiek langsloopt, rondhangt en zich laat inspireren. Een beetje hangen bij het water, barbecueën, koud bier, cocktails en natuurlijk genieten van lekkere muziek, kunst en design.

In de avond: muziek!
’s Avonds gaat het vuur aan en treden er dj’s en bands uit Amsterdam en Kopenhagen aan om te laten zien wat er gebeurt als twee progressieve scenes uit verschillende steden hun krachten bundelen. First Hate en Darkness Falls laten bijvoorbeeld zien en horen wat de Kopenhaagse scene te bieden heeft, terwijl het Nederlandse duo Tears & Marble toont waarom ze op het punt staan internationaal door te breken.

Photo helenalundquist_Trailerpark_artist_MØ

Een perfecte gelegenheid om te dansen, creëren, genieten en geinspireerd te raken door kunst en muziek. Oh, en de entree is gratis!

De line-up is als volgt:

KUNST
– Hedof
– Ilse Weisfelt
– Joren Joshua
– X-O (@thelostobject)
– Friso Blankevoort
– Scott Cooper
– Sasa Ostoja
– ArtRebels Art Crew
– Petruska Miehe-Renard
– Mikkel Bang Bang

MUZIEK
– First hate (Live)
– Darkness Falls (Live)
– Tears & Marble (Live)
– Rob Manga
– Sounder
– Phacts
– DJ Socrates
– Silvester
– Black Pillow
– Rue d’Alex

poster (1)