Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Meet meubelmaker Boudewijn

Altijd als ik een meubelmaker ontdek benijd ik een beetje zijn of haar leven. Lekker creatief aan de slag met mooie materialen, en daarmee dingen maken die zowel praktisch als artistiek zijn. Wat mij betreft de perfecte combinatie (zo droom ik altijd nog van een leven als schoenenontwerpster;-) )

In Nederland zijn wij gezegend met flink wat designtalent. En niet zo lang geleden ontdekte ik een voor mij  nieuw talent: Boudewijn van den Bosch. Hij is zo’n meubelmaker die een mooie balans vindt tussen praktisch en mooi. Hij werkt met materialen als hardhout, sloophout, kunststof, metaal en alles wat daartussen ligt. Eigenlijk moet je hem ook helemaal niet willen stoppen in een hokje van materiaalgebruik, maar gewoon genieten van zijn creativiteit!
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *