Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Sweet as Candy….

Iedere maand gaat er wel eens door mijn hoofd vandaag ga ik stoppen met snoepen. Niet dat ik een ontzettende zoetekauw ben maar vaker “nee” zeggen zou wel een mooi voornemen kunnen zijn. Tja, het is al april dus ik parkeer deze voor december. Gelukkig bij de nieuwe lampen van Katja Pettersson kun je iedere dag volmondig jaaaaa zeggen. Deze lampen zijn geïnspireerd op de ouderwetse kauwgombal.

De gedachte dat een kauwgombal nooit hetzelfde is en het gegeven dat iedereen over de hele wereld dit snoepje kent. Ik kan mij niet meer heugen wanneer ik voor het laatst zo’n mierzoet roze snoepje heb gegeten. Het gekke is wel dat ik de smaak en de sensatie in mijn mond nog altijd herinner. Jij ook?

Stijlmagazine-kunst-art-design-Katja Pettersson-bubblegum-lamp-1
Stijlmagazine-kunst-art-design-Katja Pettersson-bubblegum-lamp-3

Leestip:  Zoete waarschuwing