Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Sportieve sieraden

Sportieve sieraden

De feestdagen komen er weer aan. Hoe lastig is het om weer de juiste cadeaus te vinden. Voor de mensen die van tennis houden of sport zijn de sieraden die we vandaag laten zien wel heel speciaal. Sommige dingen hebben geen uitleg nodig. Die spreken gewoon voor zichzelf. Zoals deze té grappige armbanden en ringen van de Duitse sieradenontwerpster Elke Munkert.

Haar werk is vaak gebaseerd op een associatieve bijbedoeling, namelijk spelen met bekende materialen in een nieuwe context of het contrast tussen visuele en haptische waarneming ( aanraken). De vormen en wat de materialen overbrengen zorgen voor een persoonlijk gevoel. Hierdoor vormt een nieuwe ervaring en herinnering. 

Zo vertelt Elke dat zeker in tijden van verloren waarden zij het belangrijk vindt dat haar sieraden betaalbaar zijn. Daarnaast werkt ze met mooie materialen en ontwerpen. Het sport element bij de collectie “sweet” deed haar denken aan de lange middagen op de tennisbanen. Een persoonlijke touch is voor Elke heel belangrijk. 

Vreugde

Voor mij als ontwerper is er, naast het materiële aspect van het verkopen van de stukken, vooral de vreugde van het genot in de gezichten van de toeschouwer. Op onze redactie zagen we de vreugde toen we de sport sieraden zagen. Een knipoog naar sportitems gegoten in mooie sieraden. Wij zijn fan!

sportieven ringen-Elke Munkert

Sportieve ringen-Tennisbal ringen- Elke Munkert


Tennisbal ringen- Elke Munkert

Meer lezen over bijzondere producten: Klik dan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *