Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Smushi?

Royal Smushi Cafe is te vinden in een zijsteegje van de beroemde Strøget, de langste winkelstraat in Kopenhagen. Vanaf de Strøget werd ik met mijn vriend naar binnen gelokt door een nieuwsgierig makend bordje bedrukt met ‘SMUSHI’.

Stijlmagazine-Royal-Smushi-Cafe -Kopenhagen.5
Smushi? Een combinatie van smørrebrød, Deense sandwiches, en sushi. Dit is iets waar ik meer van wilde weten! Eenmaal het steegje ingestoken bevindt zich hier een schattig binnentuintje en zie je de royale entree van de Royal Smushi Cafe.
Het cafe heeft een luxe uitstraling en een design die op verschillende stijlen en perioden is gebaseerd.
Bij binnenkomst had ik het gevoel dat we in een snoepwinkel terecht was gekomen. De vormen, kleuren, maar vooral het eten! Een plek die qua inrichting en eten het kind in mij naar boven bracht, heerlijk!
De gerechten die hier worden klaar gemaakt lijken kleine kunstwerkjes op zich, en wanneer we deze kregen voorgeschoteld, vonden we het bijna zonde ze meteen op te eten!


Als toerist zijnde een cafe om geweest te moeten zijn, maar ook zeker voor locals lijkt dit een vaste stek te worden voor de lunch. Het vriendelijke personeel en de goede service zorgden bij ons voor een heerlijke lunchervaring.
De Royal Smushi Cafe, een aanrader voor een heerlijke kop koffie of thee, en een traktatie van een lunch. Even iets anders dan een normaal lunchcafe, maar wel met een relaxte feel en uitstraling.Stijlmagazine-Royal-Smushi-Cafe -Kopenhagen.7 Stijlmagazine-Royal-Smushi-Cafe -Kopenhagen.8 Stijlmagazine-Royal-Smushi-Cafe -Kopenhagen.4 Stijlmagazine-Royal-Smushi-Cafe -Kopenhagen.6 Stijlmagazine-Royal-Smushi-Cafe -outside-Kopenhagen.8