Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Slapstick or Chopsticks?

Love him or hate him maar iedereen kent Jacky Chan. Heb je er nooit van gehoord dan google maar eens op deze naam. Het genre waarin hij zijn films maakt wordt geliefd of gehaat. Wij laten ons even niet uit over onze persoonlijke mening.

Stijlmagazine-chopsticks- Jacky Chan- RED.4

Stijlmagazine- chopsticks-Jacky Chan- RED.2

Waar wij wel iets over kwijt willen is dat we weer enorm verrast zijn door de creativiteit van RED. RED is afgestudeerd als architect en heeft daarna zich verdiept in Europese kunst en architectuur op de TU Delft. Ze heeft al meerdere prijzen gewonnen. Zou het volgende project ook weer in de prijzen vallen?

Haar laatste werk “Jacky Chan” is gemaakt van stokjes. Zij heeft samen met Jacky Chan een filmpje gemaakt over dit kunstwerk. Uiteraard met een dikke knipoog. Ze heeft volgens ons het acteren nog niet zo goed onder de knie maar wij doen haar zeker niet na. RED & Jacky Chan. Wij zijn gestopt met tellen want zoveel chopsticks in 1 kunstwerk daar word je even stil van. Mocht je dit weekend met stokjes eten denk dan even terug aan dit kunstwerk. Fijn weekend alvast!

Stijlmagazine-chopsticks- Jacky Chan- RED.1Wij hebben al eerder over kunstenares RED geschreven. Zij maakt bijzondere kunst met alledaagse gebruiksvoorwerpen. Je moet dan denken aan waxinelichtjes, theezakjes etc. Kijk en  Lees meer over RED op Stijlmagazine