Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Slapen, maar dan anders

Slapen in een hangende tent- hoogslapen

Prachtige herfstdagen vragen om een weekendje weg of een paar dagen genieten op een mooie plek. Ter inspiratie zocht ik een paar uitzonderlijke locaties op. Wat dacht van je slapen in een boomhut, een hangende tent of – doe eens gek – een truck!

Slapen in een boomhut
Hooggelegen in een 150 jaar oude esdoorn vind je deze prachtige boomhut. Als je dan nagaat dat er op korte afstand óók nog een kasteel is, dan mag je dit gerust een bijzondere plek noemen.  De inrichting van The Treehouse Retreat is rijkelijk ingericht zoals alleen de Engelsen dat kunnen.

Treehouse.1 Stijlmagazine-tips-tensile-tree-tent.1

Even wandelen, maar dan heb je ook wat
Een nachtje slapen in deze prachtige berghut op de Foronon del Buinz berg in Italië… is gratis! Je hebt een adembenemend uitzicht en het verblijf is heerlijk comfortabel. Het addertje onder het gras? Je moet er wel zelf heen wandelen! Al het materiaal voor het gebouw is door helicopters ingevlogen want je kunt er alleen per voet komen.  Het uitzicht is wel waanzinnig dus misschien is het de tocht toch waard?

Stijlmagazine-tips-berg-hut-mountain-hut-house-italy.4 Stijlmagazine-tips-berg-hut-mountain-hut-house-italy.3 Stijlmagazine-tips-berg-hut-mountain-hut-house-italy.2

Met de vlam in de pijp
Dames en heren, mag ik voorstellen aan The Beermoth hotel. Het hotel is gelegen aan The Inshriach House Estate in Aviemore, Schotland. Het is een unieke accommodatie bedoeld voor twee personen. Deze oorspronkelijke brandweerwagen uit 1956 is nu een B&B. Je komt binnen door een deur uit een oude cottage. De vloer komt uit een Tudor landhuis en je slaapt een in Victoriaans bed. Voor de kosten hoef je het niet te laten, voor 60 pond kun je hier al slapen.

Stijlmagazine-tips-beermoth_hotel-schotland.1 Stijlmagazine-tips-beermoth_hotel-schotland.2 Stijlmagazine-tips-beermoth_hotel-schotland.3

Lekker hangen!
Ik heb al vaker verteld dat ik niet het kampeertype ben, maar deze tent is voor types als ik gemaakt. Geen vocht, insecten of andere creepy beesten. De Tensile Tree Tent is een tent die je ophangt! Ik wil ‘m!

Stijlmagazine-tips-tensile-tree-tent.2 Stijlmagazine-tips-tensile-tree-tent.3 hangende tent.3

Onder de sterren
The Lion Sands Game Reserve, gelegen aan de Sabie Sand Reserve in Zuid-Afrika is de ultieme plek als je van wild life houdt. Je kunt slapen onder de sterren en overdag zie je de wilde dieren rondlopen onder je hotelkamer. Vanaf je terras kun je deze observeren.

Mocht je naar een van deze plekken gaan, post dan even een foto op onze FB-pagina . We kijken ernaar uit!

Stijlmagazine- tips- Lion-Sands-Game-Reserve-South-Africa.5 Stijlmagazine- tips- Lion-Sands-Game-Reserve-South-Africa.6 Stijlmagazine- tips- Lion-Sands-Game-Reserve-South-Africa.7 Stijlmagazine- tips- Lion-Sands-Game-Reserve-South-Africa.9 Stijlmagazine- tips- Lion-Sands-Game-Reserve-South-Africa.10 Stijlmagazine- tips- Lion-Sands-Game-Reserve-South-Africa.3