Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Shop heaven Zwolle

Shop heaven Zwolle

Vorige week vrijdag was het dan zover. Mariska en ik zaten op ons puntje van de stoel bij het seminar van Simon Sinek (Je weet wel, die van ‘Start with Why’ en de ‘Golden Circle’). Omdat het seminar al vroeg in de ochtend begon, was het een uitgelezen kans voor ons om een dagje van te voren alvast naar het mooie Zwolle af te reizen.

http://https://youtu.be/5wsybL79Ruk

De eerste keer in Zwolle was voor mij een vluchtig bezoekje, vijf jaar geleden. Dit keer hadden we alle tijd en gelukkig maar. Zwolle is SHOP HEAVEN!

We verbaasden ons over de prachtige kleine straatjes en heerlijke kleine boetiekjes die we tegenkwamen. Al op de eerste hoek na de parkeergarage liepen we een soort Pinterestwinkel in. Bij Pistache ging we van chocolade en lekkers naar kleding van kleding naar Dutch design om vervolgens via lifestyle items weer bij de koffie corner uit te komen. Je snapt, we bleven er een tijdje hangen.

Stijlmagazine-Loft-Zwolle
Loft photo@Stijlmagazine

 

Natuurlijk moesten we Dille en Kamille in, al is het alleen al om even te snuffelen (letterlijk) en toen kwamen we Loft tegen. Deze winkel kende ik al uit Arnhem en Apeldoorn maar Zwolle is een mooie aanwinst. Liet ik mij zelf helemaal gaan bij Pistache, Mariska had zichzelf daar nog goed onder controle, maar we speelden quitte bij Loft.

Tijd om het mes in het varken te steken! Stoppen met deze gouden cirkel aan winkels. We ploften op de Nieuwmarkt neer bij Brasserie Janssen en nadat onze innerlijke mens gevuld en voldaan was, sliepen we heerlijk in ons hotelletje. Op naar een inspirerende dag met Simon (en dat werd het: check het blog van Mariska). Zwolle, we komen zeker nog een keer terug.

 

Stijlmagazine-Pistache-Zwolle
Pistache photo@stijlmagazine
Stijlmagazine-Pistache-Zwolle.1
Pistache Photo@Stijlmagazine
Stijlmagazine-Brasserie Janssen-Zwolle
Photo@Brasserie Janssen