Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Opgeruimd staat stijlvol

Ik weet niet voor wie het vervelender is: mijn vriend of mijzelf, dat ik meestal alles kwijt ben. Ik heb echt óveral bakjes en tasjes waarin ik spullen leg onder het mom van ‘als ik het hierin leg, vergeet ik het zeker niet.’ Helaas. Zo kwam ik laatst nog een leuke voucher tegen die inmiddels al een half jaar verlopen is.

Nu zag ik op Kickstarter de Geco Hub. Dit is een uniek systeem om niks meer kwijt te raken én het ziet er ook nog eens stijlvol uit. Ideaal!

stijlmagazine-geco-hub-colors.13

Intuïtief, leuk en veilig
Het concept design is van de jonge bouwkundige Simon Lyons, die het tijdens zijn studie Product design engineering heeft ontwikkeld. Zoals het vaak met briljante uitvindingen gaat, was hij op zoek naar een manier waardoor hij zelf niet meer elke dag kostbare tijd zou verliezen omdat hij op zoek was naar zijn spullen. Hij zocht een oplossing die vooral  intuïtief, leuk en veilig in gebruik was. Daarin is hij volgens mij goed geslaagd.


Voor grote en kleine spullen
De Geco Hub beschikt over een variatie aan schijven waarin de spullen worden ‘vastgegrepen’. Denk aan mobiele telefoons, sleutels en papieren. Maar zelfs de kleine dingen zoals sieraden, make-up of kleingeld blijven stevig vastzitten in de modulaire cellen.

Het ontwerp is ook gebruiksvriendelijk voor mensen met een lichamelijke handicap of visuele handicap. En het is ideaal voor caravans, campers en boten waar de ruimte beperkt is, en essentiële dingen vaak de neiging hebben weg te rollen.

Tijd om dit project te steunen op Kickstarter, zodat ik in ieder geval geen excuses meer heb om iets kwijt te raken. Doe je mee?

stijlmagazine-geco-hub-colors.4

stijlmagazine-geco-hub-colors.1

stijlmagazine-geco-hub-colors.A