Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Op vakantie in een boomhut

Boomhut vakantie thailand

Op vakantie in een boomhut

Vakantielocaties uitzoeken blijft leuk. Heerlijk om op onderzoek te gaan en alles uit te zoeken. De voorpret kan niet vroeg genoeg beginnen. Sinds we geschreven hebben over het Treehotel in Zweden staat hoog op ons verlanglijst een vakantie in een boomhut. Wij hebben een paar opties van ons lijstje onder elkaar gezet. Lees je mee?

Engeland

De Silvertree en Coppertree vallen op door hun achthoekige buitenkant. Deze slaapplekken staan op houten palen in de prachtige bosrijke omgeving van het vakantiepark Shorefield Country Park in Engeland.

Beide boomhutten hebben een eigentijds interieurontwerp met een duurzame constructie en opvallende torentjes. Eigenzinnige ramen en dubbele deuren die veel licht doorlaten. Oh ja, en natuurlijk een hottub. Één minpuntje pas na 21 februari 2021 te boeken.

shorefield country park Silvertree threehouse - boomhut lower floorplan en Coppertree threehouse shorefield country park

Jamaica

Geejam ligt dicht bij Port Antonio aan de ongerepte kusten van Noordoost-Jamaica. Het terrein ligt aan uitlopers van de bergen tot aan de Caribische waterkant bij Frenchman’s Cove. Door Conde Nast genoemd als één van de vijf beste stranden ter wereld. Dit is een niche vakantieresort. Zodra je bij Geejam aankomt, voel je hoe hip en trendy het is! In wezen is het een hippe boetiek op een heuvel met een ontspannen sfeer. Dit resort is een favoriet in de muziekindustrie want zij hebben hun eigen opnamestudio. Dus mocht je nog een mooie EP op moeten nemen. Place to be.

Geejam resort boomhut Geejam resort boomhut slaapkamer Geejam resort uitzicht

Portugal

Aan de westelijke rand van het Peneda-Gerês National Park (ook wel bekend als Gerês) ligt Lima Escape in Portugal. Glamping is hier uitgevonden. Lima Escape heeft hun boomhutten en bungalows gebouwd in de gedachtegoed van glamping. Luxe combineren met de natuur. De zwevende terras balkons met het uitzicht op de rivier de Lima is adembenemend. Portugal op z’n mooist.

Lima Escape resort boomhut

Thailand

Keemala ligt ver weg van de drukte en kijkt uit over Kamala Village en de Andamanse Zee. Gelegen in de heuvels en in de weelderige bossen, is Keemala een ware toevluchtsoord en verwelkomt je in een betoverend Thais wonderland. Op vakantie in een boomhut of een vogelnest in dit resort is een unieke ervaring. Het park ligt ook dicht genoeg bij Kamala Beach en Paton Beach. Luxe en relaxen vieren hier hoogtij.Keemala resort villa birdcage thailand Keemala resort overview Keemala resort overview treehouses- boomhutten Keemala boomhut

Nieuw Zeeland

Op het Zuidereiland van Nieuw- Zeeland ligt Hapuku Lodge + Tree Houses. Vlakbij Kaikoura. Omgeven door spectaculaire bergen en oceaan beschikt dit resort over milieuvriendelijke luxe suites en vijf boomhutten.  Zij zijn het bewijs dat je, jezelf kunt omringen met adembenemende luxe en toch een positieve impact op het milieu kunt hebben. Het resort ligt op een hertenboerderij heeft een olijfgaard, boomgaarden en wijngaarden. Alles in overvloed en waar je als gast van mag meegenieten.

Hapuku Lodge + Tree Houses Nieuw Zeeland Hapuku Lodge + Tree Houses boomhut Hapuku Lodge + Tree Houses bedroom Hapuku Lodge + Tree Houses overiew boomhutten

Mocht je nog meer inspiratie willen opdoen over boomhutten en speciale manieren om te overnachten lees dan: Chique boomhut vakantie of slapen, maar dan anders Klik op onderstaande foto’s voor meer inspiratie.

Boomhut de vogelnest van Treehotel in Zweden
Bird nest Treehotel- klik op de foto voor meer informatie
Slapen in een hangende tent- hoogslapen
slapen maar dan anders