Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Ontwerpen voor kleine ruimtes

shapeshifter desnahemisfera

Ontwerpen voor kleine ruimtes

Na jaren op 45 vierkante meter hebben gewoond blijf je scherp op geschikte ontwerpen voor kleine ruimtes. Ontwerpbureau Desnahemisfera uit Slovenië begrijpt dit principe als geen ander. Het woord is nauwelijks uit te spreken, maar Desnahemisfera betekent rechter hersenhelft.

Stijlmagazine-desnahemisfera-symbiosis-01-Onuitspreekbaar mooie ontwerpen

Symbiosis

De rechterhelft van ons brein staat voor emotioneel, visueel, optisch, levendig, intuïtief en meditatief. Deze waarden komen terug in hun ontwerpen. Zoals een van hun ontwerpen: Symbiosis

Dit bad-design verbindt het bad met de wastafel. De naam zegt het eigenlijk al: een langdurig samenleven van twee organismen van verschillende soorten. Het is bijna romantisch, een wastafel en een badkuip voor eeuwig aan elkaar verbonden. Naast het esthetisch ontwerp is de Symbiose ook een technologisch geavanceerd product. Watertemperatuur en waterdruk kun je met één knop bedienen én de ingebouwde luidsprekers zorgen voor het heerlijk muziekje. Het ontwerp voor kleine ruimtes.

Stijlmagazine-desnahemisfera-symbiosis-03-Onuitspreekbaar mooie ontwerpen

Cresco, wat een keuken…

Een ontwerp voor een kleine ruimte is bij uitstek de keuken van Cresco. Deze keuken stelt ons in staat om door de week te koken in een compacte volledige functionele keuken (234cm). Snel even een ontbijten maken? Dat kan op de kleine tafel. En in de weekeinde vergroot je de keuken gewoon tot een gastronomische keuken van 656 cm. Het werkblad op wielen kun je zelfs omtoveren tot een grote eettafel.

Stijlmagazine-Desnahemisfera.Cresco.7-Onuitspreekbaar mooie ontwerpen

Prime: dat is pas een bank

Naar het volgende ontwerp kun je eigenlijk beter kijken of beter gezegd zitten. Deze bank heeft zoveel mogelijkheden. Je kunt je interieur binnen een handomdraai een totaal ander gezicht geven. Ik ben onder de indruk.

 

Stijlmagazine-Shapeshifter-primep Desnahemisfera.1-Onuitspreekbaar mooie ontwerpenStijlmagazine-Shapeshifter-primep Desnahemisfera.2Stijlmagazine-Shapeshifter-primep Desnahemisfera.3-Onuitspreekbaar mooie ontwerpen
Stijlmagazine-Desnahemisfera.1