Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Nooit meer scheiden van tafel en bed

Nooit meer scheiden van tafel en bed

In een land waar de ruimte beperkt is, zowel binnen als buiten, is het niet raar dat ontwerpers juist dáár oplossingen voor willen bedenken. De Nederlandse Erik Griffioen showde op Salone Internatzoniale del Mobile in Milaan dan ook zijn vernuftige Bed’nTable. Enig nadeel: scheiden van tafel en bed behoort voortaan niet meer tot de mogelijkheden.

Bed met tafel aan elkaar vast

Ontwerp

In zijn ontwerp  Bed – n- Table laat Griffioen het bed prachtig fuseren met een tafel. Het romantische etentje gaat naadloos over in… nou ja, vul zelf maar in. En dan ‘s ochtends lekker samen ontbijten en de krant lezen aan tafel. Zo praktisch, dat je haast geen andere meubels meer nodig hebt. Ideaal voor kleine woningen maar ik kan deze ook terug zien in een hotel concept. Het is hoe dan ook een echte eye-catcher. Erik heeft in zijn ontwerpen vaak slimme oplossingen zoals zijn LongNeck serie.

bankje met lamp aan elkaar vast

Long necks

De LongNeck is een steeds groter wordende meubelfamilie. Ieder stuk heeft zijn eigen unieke karakter en doel. Ze verschillen in vorm, kleur en maten. Toch zie je duidelijk dat ze met elkaar verbonden zijn door hun stijlvolle esthetiek en vleugje humor. Alle LongNeck zijn gemaakt 3 mm dik roestvrij staal, zijn sterk en duurzaam en daarom ideaal voor kantoor, hotel of openbare ruimtes. Door hun flexibele toepassingen kunnen ze in elke omgeving worden geplaatst en inspireren ze een sfeer van creativiteit en comfort.

Je kunt ook de LongNeck op maat laten maken. Dan kun je het houtsoort, stoffering en afmetingen zelf kiezen. Ik zeg doen!

 photocredits Erik Griffioen

bijzettafel longneck met lade

Kastje met lade longneck

Stijlmagazine Erik Griffioen bed

Tip: ontwerpen voor kleine ruimtes 

shapeshifter desnahemisfera