Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

No joke!

Het is alwéér vrijdag, hoe dan? Het regent hier nog steeds, waaróm dan? Het weekend is dus broodnodig om even de haast én de regen te verbannen uit onze gedachte en ons lijf. Ik heb een UITTIP voor je. Alweer? Alweer! Je gaat de zomer vieren én lekker eten, wat een tópcombinatie.

Amstelpark, 2 tm 5 juni, Taste of Amsterdam. Iedereen die ook maar íets met Food heeft (van bereider…al dan niet ster…tot eter) gaat zich daar enorm vermaken.  Ik als Dorpse Deerne ben natuurlijk niet bekend met welke deelnemer dan ook maar misschien maakt jouw hart een sprongetje bij namen als Pikoteo, Butcher’s Heaven, Jansz, SNCKBR en…en..en.

Kaartje kopen, vrienden/gezin mee, gaan!

Blijf je liever thuis om zelf de Chef te zijn? Ook goed natuurlijk. Streel je maag met je kookkunsten en streel het oog met een mooi gedekte tafel. Omdat het kan.

jook , keramiek, stijlmag
‘It’s a Jook’ is een Nederlands merk. Joke maakt de meest mooie, stoere, keramieken items met een rauw(er) randje. Zelfs Donna Hay maakte gebruik van serviesdelen van dit merk in haar magazine ( dat is al een hele prestatie en als je dan ook nog de credits ín het magazine krijgt kun je niet anders dan trots zijn, héél trots zijn). Het servies gaat de wereld rond, dit móet je gewoon even zien.

jook4

Geen massaproductie, alles handgemaakt in haar atelier en allemaal unieke stukken. Net als het foodfestival géén eenheidsworst maar kwaliteit en aandacht, en dát ‘proef’ je!

jook, keramiek, stijlmag

 

Bron: alle getoonde foto’s zijn eigendom van It’s a Jook