Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Niet moeilijk doen

Niet moeilijk doen

Echt, kinderlijk eenvoudig lijkt het. Zo simpel dat we het bijna zelf hadden kunnen verzinnen. Met de nadruk op bijna want wij zijn geen designers, wij zijn dankbare gebruikers. Ontwerpen die zo vanzelfsprekend lijken dat ze gewoon bijna briljant zijn. Na een week vol uitdagingen, deadlines, to-do lijstjes en dagelijkse drukte ben jij misschien ook wel toe aan wat simpels? Niet moeilijk doen maar genieten van mooie designs.

Cloud

De Cloud van Lyon Béton is meer dan een opslagoplossing voor toiletrollen; het is een installatie die een beetje frisse lucht brengt op de plaatsen die dat het hardst nodig hebben.

Ontworpen door kunstenaar Bertrand Jayr, viert deze betonnen plank de unieke vorm van een wolk. Toiletpapier reserverollen worden zo van de grond op te getild en onder de gootsteen vandaan te gehaald.

stijlmag

Stijlmagazine-lyon-beton.com-cloud


Stoffer en blik

De meest verkochte stoffer en blik hebben meestal een lage esthetische waarde. De bedoeling van Jan Kochanski was om een ​​eenvoudige, verfijnde vorm en functionele oplossing te ontwerpen – een gebruiksvriendelijk object.

Het handvat van de stoffer wordt gebruikt als trechter dit is de belangrijkste innovatie. Hierdoor heb je geen problemen om het stof te verwijderen. Zelfs niet in die kleine vuilnisbakken die je meestal in je badkamer hebt staan. Je kunt de set ophangen aan de lus die aan de stoffer hangt.

stijlmag

Fluid Rocker

Nick Trincia’s Fluid Rocker is een schommelstoel met zachte rondingen en ergonomische vorm. De stoel is uitnodigend en mooi om naar te kijken. Doordat de fauteuil uit één stuk glasvezel met een hoogglans is af gewerkt zorg dit voor de vloeiende vorm. De stoel is van binnen naar buiten afgewerkt met vilt. Dit zorgt bij het zitten voor extra comfort en met het schommelen spaart dit je vloer.

stijlmag, fluid rocker

@photocredits Nick Trincia