Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Mr. Grasshopper

Mr Grasshopper

In 2011 heb ik geschreven over een nieuw ontwerp van het creatieve design duo Peter en Mirjam Carels.  Zij hebben destijds de Mr. Grasshopper© hocker ontworpen. Deze Mister blijkt nu een tijdloos design. Tegenwoordig is het nog steed een trendy zitplekje. Multi inzetbaar omdat je deze makkelijk binnen en buiten kunt gebruiken. Daarom ideaal om evenementen ( wanneer het weer kan) mee aan te kleden want je ruimte is direct gestyled.

Design poef

Mr. Grasshopper hocker is ook zeer duurzaam de binnenkant bestaat uit grotendeels gerecycled hoogwaardig EPS. De buitenkant is kunstgras maar dan zonder de giftige stoffen. Deze handige zitplaatsen zijn weerbestendig en je hoeft ze ook niet te maaien, best handig. Oh, en EPS kan in de toekomst weer volledig gerecycled worden.
trendy zitplekje Mr Grasshopper- roller

Meditatiepoef

De productielijn is inmiddels uitgebreid met verschillende andere versies. De vierkante versie heeft nu een ronde tegenhanger onder de naam Mr. Grasshopper© Roller. Voor onze kleine medemens de junior. De grappigste vind ik de Mr.Grasshopper© penaltystip. Mediteren en yoga krijgt een andere dimensie op een groen grasmatje. De meditatiepoef is volgens mij een blijvertje. Iedere variant is super licht en makkelijk te verplaatsen. En als poef vies is, zet je hem gewoon onder de douche.

Mr. Grasshopper poef - krukjes

Mr.Grasshopper hocker

 

Mr.Grasshopper ‘penaltystip’ hocker-trendy zitplekjeMisschien ook leuk om ook te lezen “Tattoos voor dingen”