Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Moktak nights

Eindelijk zijn die heerlijke lange zomeravonden aangebroken! Waar je ook zit: lekker in de tuin, in het park of op je dakterras… is het dan niet fijn om je favoriete muziek te horen?

Kunstenaar Soohun Jung begrijpt dit als geen ander en heeft daarom de Moktak  ontworpen.
Stijlmagazine-speakers-Soohun jung- Moktak.color

Tijdens zijn creatieproces heeft hij zich laten inspireren door het Boeddhisme. Eigenlijk wordt de Moktak (houten vis) gebruikt door Mahayana monniken. Het instrument wordt gebruikt tijdens rituelen bij het reciteren van soetra’s, mantra’s, of andere boeddhistische teksten.
Stijlmagazine-speakers-Soohun jung- Moktak.6

Maar hoe heeft de kunstenaar de Moktak nou precies verwerkt? Wel, in weerbestendige draagbare luidsprekers met een waanzinnig design. Simpel maar strak.

Stijlmagazine-speakers-Soohun jung- Moktak.7

Handig om mee te nemen en overal aan op te hangen. Want je kunt de hendel buigen in elke gewenste vorm. De speakers blijven dan in deze vorm staan.

Door de flexibele aansluitkabel in het handvat kun je de Moktak echt overal gebruiken en genieten van je favoriete muziek. Een klein minpuntje… de Moktak is nog niet verkrijgbaar. Soohun heeft de Reddot award concept award gewonnen. Nu hopen dat deze snel op de markt komt. We keep you posted!
Stijlmagazine-speakers-Soohun jung- Moktak.2