Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Lockdown blues

Starend naar mijn scherm probeer ik iets zinnigs op te schrijven. Maar komt niets uit mijn vingers. Ik zit aan de keukentafel met mijn kleine naast mij, ook hier is thuisscholing in volle gang. Wacht, ik moet eerst nog even een spellingsvraag beantwoorden. Lockdown, ook ik zit er midden in.

10 jaar

Ok, waar was ik gebleven. Ik probeer dus iets inspirerends op te schrijven. Waarom? Dit doe ik al 10 jaar maar de afgelopen tijd komt het niet meer vanzelf. Ik wil eigenlijk gewoon opnieuw beginnen. Stijlmagazine heeft een nieuwe vibe nodig! Ik merk dat mijn formule een beetje is uitgewerkt. Stijlmagazine bestaat dit jaar 10 jaar. Best een mijlpaal. In 2011 is Marjolein Bos er mee begonnen en een jaar later heb ik het van haar overgenomen. In 2011 was er nog geen Pinterest en Instagram dus Stijlmag was in die tijd behoorlijk vernieuwend. De afgelopen 10 jaar hebben veel mensen mee geholpen in dit succes maar de afgelopen jaren zijn er zoveel ‘Stijlmagazines’-achtige platforms en apps bijgekomen, dat ik vind dat het tijd is voor iets anders op deze plek.

Paschie

Sinds 2007 ben ik @Paschie in de online wereld. In die tijd begon alles wat online nu is, en wat was het een avontuur om daar onderdeel van te zijn. Twitter was in die tijd een plek waar je een vraag kon stellen en je nog een echt leuk antwoord kreeg. Mensen hielpen elkaar met #durftevragen.

Ik was bij de Poken uitpakparty 020 meet-up in 2009 van @Jilles_com. Poken was destijds een het digitale visitekaartje in de vorm van een sleutelhanger waarmee je je gegevens en je profielen op social networks uitwisselt. Door het tegen elkaar aan te houden kreeg je elkaars gegevens. Damm, dit is wel even een ‘Luister eens naar Oma verhaal’.

Ik ben nu midden veertig en heb behoefte om daar meer over te schrijven. De lockdown heeft één ding toch wel duidelijk gemaakt en dat is dat je eigen kleine wereld de wereld is waar je het mee moet doen. Als alles wegvalt wat blijft er dan over?

Deze tijd heeft ervoor gezorgd dat ik keuzes heb gemaakt. Natuurlijk hoop ik dat je mee blijft lezen maar mocht dit niet zo zijn dan doe ik tenminste weer iets waar mijn hart ligt.

Ontdekken van nieuwe dingen, werelden en kleine mooie momenten delen met jullie. Ik duik gewoon meer in het alledaagse leven van een midden veertiger… Duik je mee?