Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

‘Levellen’ in Hong Kong

Wie midden in central Hong Kong island uitstapt, duizelt het al snel van al die torenhoge sky scrapers. Het beneemt je de adem en het nodigt je uit naar het ontdekken van deze immens dynamische stad. But, where to begin? Alles is verdeeld in ‘levels’, van groundfloor to mid-level tot upper-levels. Als je echt sportief bent en het aan durft te lopen, zul je al snel versteld staan van al die mega stijle trappen zoals Ladder Street in de wijk Soho, waar de echte Hong Kong ladies onverschrokken op hun stiletto hakjes ogenschijnlijk without sweat, op en af balanceren. Maar het is het zeker waard, niet alleen om de mooie uitzichten, maar zeker ook om alle leuke verstopte straatjes en steegjes waar je struikelt over de prachte mini-boutiques, super gezellige koffietentjes en art galleries. Kijk bijvoorbeeld naar het eco-friendly Mana, Cafe Corridor en Loft 10, The Rabbit Hole, piepklein en uber hip!

Stijlmagazine-Hongkong-cafe-mana
Mana Cafe

Eigenlijk is de hele stad verbonden door een netwerk van sky ways, trappetjes en tunnels en kun je moeiteloos over de ene drukke weg van de ene naar de andere wijk lopen zonder ooit de grond te raken. Uitrusten doe je in Hong Kong park waar je ‘s ochtends tai chi met de locals kunt beoefenen en ‘s middags kunt picknicken midden in het groen.

Vergeet niet een ritje te maken met de iconische Star Ferry die je van Kowloon naar Hong Kong island brengt en vice versa, alsof je even terug gaat in de tijd van Suzie Wong. Hong Kong verkennen staat garant voor zere voetjes, maar geen nood, ook weer overal verstopt, heerlijke voetenmassage barretjes die je binnen no-time weer naar buiten doen rennen. Zie Kiwi Spa, de Iyara Spa of de luxe Bliss Spa (brownies snoepen terwijl je voeten verwend worden!) in de nieuwe Elements Mall op Kowloon.

Logeren doe je in stijl bij Hotel Indigo met een spectaculair ‘seeing through’ pool! This city never sleeps en gaat ‘s avonds vrolijk verder, het liefst op de juiste hoogte. Spectaculair zijn de vele rooftop restaurants en bars die je o.a. bij de vele luxe hotels en business towers vindt: Aqua Bar op Kowloon, The Lawn in Admiralty, Armani Bar in Central, Sugar in Taikoo, The Hooray Bar in Causeway Bay, heerlijk genieten van alfresco dining terwijl je uitkijkt over Hong Kong Bay, de lichtjes van alle gebouwen je toefluisteren dat het nog lang geen tijd is om naar bed te gaan….

Stijlmagazine-hongkong-indigo-hotel

Stijlmagazine-Armani Prive - Hongkong
Armani Bar

Stijlmagazine-hongkong
Stijlmagazine-hongkong-indigo-hotel.1