Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Koel Koelen

Koel Koelen

Koel Koelen is met de verandering van de temperatuur geen overbodige luxe. Hoe overleven we de Nederlandse zomer! Steeds vaker tikt de teller boven de 30 graden aan. Daarom is het fijn dat we in een tijdperk leven met fantastische technologie. Desondanks als ik mocht kiezen, dan zou ik best een middagje terug willen in de tijd. Bij voorkeur de periode van Marie-Antoinette. Inclusief hoog kapsel, jurk met hoepels én lange, lome picknickmiddagen.

Stijlmagazine-koel koelen- koelbox-picknicktafel- zomer

Bloondesign

Springtime van Bloondesign weerhoudt mij om af te reizen naar het jaar 1750. De makers weten dat wij Nederlands alles op de fiets doen, dus hebben zij een praktische picknicktafel concept ontworpen genaamd Springtime. Zij snappen dat een prikkende ondergrond met insecten en zand ons weerhoudt om te gaan eten op de grond. Misschien kunnen ze een combinatie nog maken met een koele koeler dat zou het helemaal af maken. Je kunt de tafel helemaal naar jouw kleurkeuze laten maken… Hebben, toch?


Stijlmagazine-Bloondesign-Springtime-Summer-RenderingStijlmagazine-Bloondesign-Springtime-Summer-Picknickbasket_+lines

Stijlmagazine-Bloondesign-Springtime-Summer-Line-up-two-tone

The Coolest Cooler

En dan dit waanzinnige concept, genaamd The Coolest Cooler. Deze koelbox heeft alles erop en eraan. Deze box heeft een usb-oplader, ledverlichting, extra stevige banden, flessenopener, bluetooth speakers en alles is waterproof. Er zit zelfs een ice crusher in waarmee je lekkere smoothies of margarita’s  kunt maken. Op dit moment in 2015 halen zij nog funding op bij Kickstarter maar zullen snel richting de markt gaan. Kijk, deze had Marie-Antoinette niet bij haar picknick. Geniet van de zomerse dagen!

Update 2020

The Coolest Cooler bleek toch niet zo cool te zijn. Dit Kickstarter project had meer dan $ 13 miljoen opbracht. met 62.642 donateurs vestigde zij het Kickstarter record. Uiteindelijk hebben meer dan twintig duizend mensen een risico donatie gedaan van $ 185 kostte, plus $ 15 verzend- en administratiekosten. Het koel koelen werd wel heel koud want zij hebben geen beloning ontvangen.

Coolest Cooler wordt nu beschouwd als de grootste mislukking van het crowdfundingplatform, hoewel je, zoals The Oregonian opmerkte, het op de site kunt zien als een “Project We Love”. In een verklaring aan GeekWire herhaalde Kickstarter dat er geen garantie is dat alle projecten zullen werken.

Tip:

Handig opbergen- koelbox coolest koeler-picknicken stijlmagazine
Handig opbergen
koelbox the coolest cooler- USB aansluiting
USB

Stijlmagazine-Coolest-Cooler-Kickstarter-Springtime-Summer.1

LED verlichting van een koelbox. Koel koelen stijlmagazine
LED verlichting

Stijlmagazine-koel koelen-Kickstarter-Springtime-Summer-colors
Stijlmagazine-Bloondesign-Springtime-Summer_Springtime-picknicken

Nog meer inspiratie voor de zomer Op vakantie in een boomhut:Boomhut vakantie thailand