Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Kamperen met stijl

Nog 1 weekje en dan… vakantie! Heerlijk! Ik kijk er al een tijdje naar uit en we hebben dan ook de nodige voorpret gehad: Waar gaat de reis naar toe deze zomer?

Stijlmagazine- EcoStructures-1

Iedereen die mij persoonlijk kent, weet dat ik Glamping had kunnen uitvinden. Je ziet mij niet snel in een klein tentje in een weiland staan, met een toiletrol onder de arm. Ik heb een jaar in een auto gewoond in Australië en dat was voor mij primitief genoeg.

Stijlmagazine- The Beast.1
The Beast ’98

Stijlmagazine-EcoStructures-8

Kamperen 3.0
Maar de discussie met mijn partner over kamperen blijft steeds terugkeren. Nu heb ik eindelijk de oplossing gevonden. Ik ben Eco structures in Australië (het kan geen toeval zijn) dankbaar voor hun fantastische oplossingen voor kamperen 3.0. Zó wil ik volgend jaar wel op vakantie!

Ik zal het eens voorstellen als we over een week in Italië aan een lekker wijntje zitten.

Stuur je foto’s in!
Mocht jij dit jaar gaan Glamperen, laat ons dit dan weten en mail ons je Glamping foto en tips! info@stijlmagazine.nl
Stijlmagazine-EcoStructures-7
Stijlmagazine- EcoStructures-3Stijlmagazine-EcoStructures-6

Photograpy:
Sangoma Retreat – Blue Mountains, NSW
Donnybrook Eco Retreat – Hunter Valley – NSW