Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Ik ben er even niet

Vandaag is de dag van de Arbeid. Volgens Wikipedia: aan de 1 meiviering als viering van de arbeidersbeweging, ligt de invoering van de achturige werkdag ten grondslag.

Stijlmagazine-Dag van de Arbeid-Alfred de Grote

Alfred de Grote de Koning van het Engelse Koningrijk Wessex 848-899) kwam overigens met het idee om acht uur per dag te werken. Een hoeraatje voor Alfred! En met al die (huishoudelijke) vernuftige snufjes is het leven er nog makkelijker op geworden, toch?

WOMEN Inc. ziet dat anders en heeft een netwerk voor vrouwen opgericht. Voor alle vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken. WOMEN Inc. motiveert vrouwen om na te denken over hun volgende stap: stel een doel, heb het lef en zet je netwerk in om je doelen te bereiken. Voor vandaag heeft de organisatie de actie ‘Ik ben er even niet’ in het leven geroepen.

30.000 vrouwen leggen daarom vandaag hun werk en zorgtaken neer om te pleiten  voor een betere werk- en zorgverdeling.Stijlmagazine-dag van de arbeid 2015-Woman-inc-ik ben er even niet

Ik moest aan de slogan van WOMEN Inc. denken toen ik de stapel was zag vanmorgen. En toen zag ik ‘The Clothes Horse’ van ontwerper Aaron Dunkerton. Dan is de was ophangen ineens minder erg. Zelfs op deze dag. Maar voor nu… Ik ben er even niet!

Stijlmagazine-dag van de arbeid 2015-Aaron aarondunkerton.com-Clothes-Horse.5 Stijlmagazine-dag van de arbeid 2015-Aaron aarondunkerton.com-Clothes-Horse.3 Stijlmagazine-dag van de arbeid 2015-Aaron aarondunkerton.com-Clothes-Horse.6 Stijlmagazine-dag van de arbeid 2015-Aaron aarondunkerton.com-Clothes-Horse.4