Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Happy Pills uit Barcelona

Het bestaat al een tijdje, maar is en blijft een must als je binnenkort naar Barcelona gaat. Happy pills uit Barcelona. Als je door de stad loopt, vlakbij de Kathedraal, stop dan even bij een niet alledaagse apotheek.

Stijlmagazine-Happy Pills-spanje-snoep.7

Als je goed kijkt is dit namelijk geen apotheek, maar… een SNOEPWINKEL! Het is een self- service winkel waar je je flesjes of potjes zelf vult met happy pills!

Het concept komt van Marion + Merche. De uitdaging: het openen van een snoepwinkel in een klein pand op een toeristische locatie. Tijdens het onderzoek van Marion + Merche kwamen ze er achter dat de doelgroep kinderen deze locatie bijna niet bezocht. What to do?

 

Het advies: maak een sterk concept rondom snoep. Waarom? Als de kinderen er niet zijn dan richt de verkoop zich op volwassenen, inwoners van de stad en toeristen . Je moet snoep dus weer interessant maken voor volwassenen. Vanuit deze gedachte en het feit dat als je snoept er een lichte verbetering komt in je gemoedstoestand ontstond Happy Pills.

Het concept is super leuk én simpel: je koopt en potje voor jouw pilletjes en dat stop je vol met snoep naar eigen keuze. De pillen staan op kleur en je kiest naar grootte van je potje. De prijzen variëren van 2 tot 10 euro. Na het uitzoeken van snoep kies je een sticker en je Happy Pills are ready to use.

Medicatie was nog nooit zo simpel.

Stijlmagazine-Happy Pills. spain. snoep

 

Back Camera

Back Camera

Stijlmagazine-Happy Pills-spanje-snoep.6

Stijlmagazine-Happy Pills-spanje-snoep.9

Leestip: Sweet as Candy