Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Handige waterproof opberger

Ik kan me nog goed herinneren dat ik met mijn meiden op pad was en dat de luiertas bijna uitpuilde van de spullen die je moest meenemen. Je had de luiers, vochtige doekjes, een setje reserve kleren en dan heb ik het niet over de hapjes en drankjes die daar later bij komen. Al is mijn jongste tegenwoordig al uit de luiers, deze waterdichte opberger kan nu ook nog van pas komen. Denk eens aan die natte zwemkleren die je mee terug moet nemen na een dagje aan het strand. Doordat hij voorzien is van een handig hengsel met een druksluiting kun je hem prima aan de kinderwagen of aan de zijkant van een tas hangen. Je kunt hem in verschillende kleuren bestellen bij The Pat-a-Cake Baby.

Ik kan me nog goed herinneren dat ik met mijn meiden op pad was en dat de luiertas bijna uitpuilde van de spullen die je moest meenemen. Je had de luiers, vochtige doekjes, een setje reserve kleren en dan heb ik het niet over de hapjes en drankjes die daar later bij komen. Al is mijn jongste tegenwoordig al uit de luiers, deze waterdichte opberger kan nu ook nog van pas komen. Denk eens aan die natte zwemkleren die je mee terug moet nemen na een dagje aan het strand. Doordat hij voorzien is van een handig hengsel met een druksluiting kun je hem prima aan de kinderwagen of aan de zijkant van een tas hangen. Je kunt hem in verschillende kleuren bestellen bij The Pat-a-Cake Baby.

 

 

 

 

Door: Jasmin Hoffschlag, interieurstyliste en oprichter van Lifedsign.