Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Geeft je vleugels…!

Tijdens mijn speurwerk op internet kwam ik deze vleugeltjes tegen. Ik heb nu mijn Iphone al ruim 2 jaar en ik ben er helemaal fan van. Ik kan me voorstellen dat dit erg leuk effect heeft. Zeker voor mijn vriendin die helemaal gek is van engeltjes. Misschien een leuk cadeautje om te onthouden. Je bevestigt ze simpel door een zuignapje achter op je telefoon (of een ander apparaat). Door de vleugels kan je telefoon gewoon rechtop staan (landscape of portrait view).

Door: Jasmin Hoffschlag, interieurstyliste en oprichter van Lifedsign.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *