Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Friday Next, nee nu!

Tussen het centrum van Amsterdam en West ligt de Overtoom. Hier vind je naast leuke restaurantjes ook de studio-en concept store Friday Next. Naast allemaal ik-wil-dit-nú-hebben spullen is er ook Friday next café. Bij mooi weer zit je lekker buiten op het leuke terras waar je kunt lunchen, of zoals ik deed lekker genieten van een kopje koffie.

Friday Next heeft een voorliefde voor Scandinavische producten en merken zoals Muuto en Hay maar ook Nederlandse ontwerpers zoals Roos Soetekouw. De combinatie van grote bekende merken en kleine exclusieve collecties van Nederlandse en buitenlandse ontwerpers geeft een fijne balans in de winkel en  hun webshop.

Stijlmagazine-Friday Next concept store-amsterdam.3

In de studio van Friday Next zorgt het team voor bijzondere en warme interieurs voor zowel bedrijven als particulieren. Dit is dus een compleet nieuwe aanpak waarin interieur, mode, design en horeca samenkomen. Check it out als je in Amsterdam bent!Stijlmagazine-Friday Next concept store-amsterdam.4 Stijlmagazine-Friday Next concept store-amsterdam.2 Stijlmagazine-Friday Next concept store-amsterdam.1Stijlmagazine-Friday Next concept store-amsterdam.5