Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Flessen met een twist

Flessen met een twist

Het is vrijdag. Tijd voor de digitale vrijmibo!? Weekend! Een lekker wijntje! Vervolgens moest ik aan mooie flessen denken. Ja, zo gaat dat met inspiratie. Daarom laat ik vijf prachtig ontworpen flessen voorbij komen, die allen voorbij de kater gaan. Flessen met een twist.

1.Tekening op de fles

Een flesje water bestellen is bij de chique restaurants en bars in China een waar feestje. De grootste waterfabrikant heeft namelijk een nieuwe flessenlijn ontwikkeld, als een hommage aan het gebied waar het bronwater vandaan komt. Op de flessen staan acht verschillende soorten planten en dieren, waaronder de Siberische tijger. Zo jammer dat deze kunstwerken niet hier verkrijgbaar zijn.

Stijlmagazine-Nongfu_Premium (2)

 

2. Schip ahoy

Plat water of bruisend? Still or bubbly? Designers Anonymous vond er een mooie oplossing voor: In de ene fles ligt het bootje aan anker, in de ander niet. Grappig!

3. Zwemmer en de fles

La Pesca Salada is een kleine cocktailbar in de karakteristieke wijk El Raval in Barcelona. Hun unieke aankleding is geïnspireerd op de marinewereld. Hun concept hebben ze zelfs doorgevoerd in hun gin-flessen. Dit zijn echte flessen met een twist. Zodra de fles aangebroken is en de gin rijkelijk vloeit, zie je een visueel spel tussen de zwemmer en de fles.

4. Champagne

Als een fles je zo koddig aankijkt als de Panda Champagne fles zeg dan maar eens nee. Dit is een unlimited edition fles. Het is bijna zonde om deze fles aan te breken. Who’s the bob?!  Ik niet hoor.

Stijlmagazine-Vigneron-panda.1

5. Mexicaanse tequila

Deze Mexicaanse tequila zit in een handgemaakte Talavera fles. De Goden worden hierop afgebeeld. De God van de natuur: Yum Kaax, De God van de Regen: Chaac en De God van de Zon: Kinich Ahau zijn de afbeeldingen op de flessen. Zeker voor de gelovige onder ons ¡Salud! 

Stijlmagazine-hannah-hart-2

Stijlmagazine-Nongfu_Premium waterflesStijlmagazine-Dorian_Rawal-duikers op fles Stijlmagazine-designers-anonymous-water-flessen met een twistStijlmagazine-hannah-hart-tequila flessenStijlmagazine-flessen met een twist-tequia

Stijlmagazine-Vigneron-panda-champagne fles

Ter inspiratie in de categorie Lifestyle