Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Fijne kerstbaarden!

Kerstbaarden

Deze kerst is een kerst die we niet snel zullen vergeten. Dit komt zeker niet door de prachtige sneeuw die weer niet komt. De saaie familiedagen want ook die komen dit jaar niet. Eigenlijk is dit een Kerst die we waarschijnlijk snel willen vergeten.

Maar je kunt natuurlijk een ‘foute’ kersttrui aantrekken, zodat je deze dagen met een gebreide Rudolph of een hysterische kerstsok rondloopt. Maar als je een hipster-man met baard bent, kun je de kerstversierselen best nog wat verder doortrekken. In je Kerstbaard dus. Juist dit jaar is het misschien wel een idee om gewoon alles wat op te vrolijken, zelfs in je baard.

12 Beards of Christmas

Deze bebaarde heren zijn op de gevoelige kiek gezet door fotografe Stephanie Jarstad, die de serie ’12 Beards of Christmas’ noemt. De Kerstbaarden zijn geinspireerd op Movember, het jaarlijkse event in november waarin mannen hun snor laten groeien ter bewustwording van prostaatkanker.

Beard Baubles

En als je geen genoeg kunt krijgen van deze, ehm… unieke vorm van gezichtsmode, neem dan zeker even een kijkje op Beardowear.com. Hier vind je meer inspiratie . Of zoals zij het zeggen: ‘to Christmas your face’.

Hoe gek deze kerstdagen ook zullen zijn wensen wij jullie toch fijne dagen en stijlvolle kerstbaarden toe.

Team Stijlmagazine

beardsofchristmas12 beardsofchristmas11- kerstbaarden beardsofchristmas8 beardsofchristmas9 beardsofchristmas7- kerstbaarden nieuwe stijl beardsofchristmas6 beardsofchristmas5- baarden kerst beardsofchristmas3 beardsofchristmas2- kerstbaarden beardsofchristmas1 beardsofchristmas10- kerstbaarden

8 tips voor de mooiste Kerstkaarten: