Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Eigen wijn uit een nieuwe machine

Dat dit nu pas bedacht is! Breng de technologie van Silicon Valley en Napa Valley bij elkaar, wat krijg je dan? Natuurlijk: een betaalbare wijnmachine. De minimalistische vorm en de milieuvriendelijke materialen maken de Miracle Machine hét hebbeding voor de aankomende zomeravonden.

Stijlmagazine-MiracleMachine-Wine.9

Eigen wijn uit een nieuwe machine
Voor een echte wijnliefhebber is de Miracle Machine een uitkomst. Binnen een paar dagen heb je je eigen wijn in huis. Het enige wat je nodig hebt is de app en een smartphone. Oh, en de ingrediënten voor de wijn natuurlijk.

Stijlmagazine-MiracleMachine-Wine.8

Je downloadt de app,  selecteer het type en soort wijn dat je wilt maken, de app vertelt je welke ingrediënten je in de Miracle Machine moet zetten en maakt verbinding via Bluetooth. De app bewaakt vervolgens de voortgang van je wijn, die rustig aan het rijpen is, en na een dag of drie is je eigen wijntje klaar voor consumptie. Voilà!

Waar kan je bestellen?
Ja, da’s nou jammer: dat kan dus nog niet. De verwachte prijs voor de Miracle Machine is $ 499 . De oprichters Kevin Boyer en Philip James zijn van plan om de financiering voor het project via Kickstarter uit te zetten maar we zien hun pagina nog niet actief staan. We houden je uiteraard op de hoogte!

En proosten dan maar alvast met een huiswijntje uit de supermarkt.