Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Dooddoener?

“Balans is geen kleinigheid, maar alle kleinigheden leiden tot balans”. Met een maand waarin er vanalles echt héél veel was achter de rug is het een nobel streven april vooral rustig aan te beginnen. Ik heb eigenlijk even niks anders nodig dan gewoon tijd en een beetje balans……..dát was tot ik deze nieuwe online conceptstore tegenkwam. Maar, en ik noem het omdenken, als je naar de collectie kijkt wordt je toch vanzelf rustig? Zie je toch dat de pure schoonheid juist door de eenvoud versterkt wordt? Valt je toch ook op dat less hier zeer zeker more is? En dat de kunst van het weglaten absoluut kúnst is?

Dus dat…ik heb niks nodig……ik vergaap met gewoon even (en klik twee keer op het kruisje achter de producten in mijn winkelwagen).

stijlmagazine

stijlmagazine

Merken als o.a. ByGitte, Sue Pryke, Mannish, Ontwerpduo die kwaliteit als vereiste hebben en liever uniek zijn door de tijd/aandacht die ze aan hun productieproces besteden dan omdat ze massa’s ‘eenheidsworsten’ produceren. Tof dat shops zich bewust willen onderscheiden.

“Being different isn’t a bad thing. It means you’re brave enough to be yourself”. Dooddoener? Iets met een koe en de waarheid.

Amen en dankjewel Maison Koos!