Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Don’t judge a book by its cover

Soms denk je: waarom kan ik niet zoiets verzinnen? De meest simpele ideeën blijken vaak briljant. Lumio is naar mijn weten zo’n product. Het lijkt een boek maar het is geen boek.
LumioDe creatieve kracht achter Lumio ™ is  architect Max Gunawan. Hij wordt geïnspireerd door moderne vormen, strakke lijnen en ontwerpen met een onverwachte twist. Dit boekje heeft zeker een twist… Het is namelijk een draagbare lamp!stijlmagazine-lumio-lichtboek-design2 Zo zie je maar. Een goed ontwerp is niet alleen mooi en functioneel, maar moet ook eenvoudig en intuïtief te gebruiken zijn. Deze nieuwe start-up uit San Francisco wil mensen de vrijheid geven om mooie verlichting te ervaren, waar je ook bent. Inmiddels hebben ze het bedrag bijna bij elkaar op kickstarter.stijlmagazine-lumio-lichtboek-design4stijlmagazine-lumio-lichtboek-design1
Maar een paar jaar geleden kwam ik een soortgelijk ontwerp tegen maar van een andere designer genaamd Myungseo Kang.stijlmagazine-lumio-lichtboek-design01 Dit lijkt dus een beetje op een copy cat maar… de uitvoering van Lumio heeft wel mijn voorkeur. Benieuwd wat jullie ervan vinden!

Vanaf vandaag is dit design verkrijgbaar bij MoMastore. Yeah!