Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Design meubilair voor poezen

Design meubilair voor poezen

Design meubilair voor poezen wat moet je daar bij voorstellen? Je huis inrichten kan best een uitdaging zijn. Bijna ieder detail wordt tegenwoordig zorgvuldig uitgezocht om het thuisgevoel te creëren. Toch zie je dat het soms mis gaat bij de meubels voor de huisdieren.

In 2015 hebben wij een item geschreven over MeYou Paris. Zij hebben praktisch en stijl gecombineerd in speciale lijn voor deze snorrebeesten.

Vrienden

Vrienden van ons hebben twee kittens gekregen en door middel van Instagram en Facebook worden we op de hoogte gehouden over de perikelen rondom deze twee poezen. We dachten direct aan ons MeYou artikel en de samenwerking met industrieel ontwerper Guillaume Gadenne. Er zijn inmiddels verschillende producten ontworpen door MeYou Paris. Allemaal in een duidelijke Scandinavische stijl. Leuke designs voor je huisdieren.

 

Kickstarter

Hoe begon het allemaal voor MeYou? Door een Kickstarter programma in 2015 kreeg Aude Sanchez de funding bij elkaar. Dit gaf hem een vliegende start. Het bekende zetje in de rug om de mooie design meubilair voor poezen naar de markt te brengen.

Het eerste item was de Cube. De Cube is een slaapplek en tegelijkertijd een krabpaal. Deze Cube is inmiddels in 15 verschillende varianten te bestellen. Daarnaast zijn Le Ball, Le Bed, Le Nest aan de productielijn toegevoegd.  Poesje Miauw!
Stijlmagazine-MeYou-Design meubilair voor Poezen Stijlmagazine-MeYou-Poezen.1 Stijlmagazine-MeYou-twee Poezen.le-cube. design meubilair voor Poezen

"<yoastmark

"<yoastmark

"<yoastmark

 

le nest MeYou slaapplek katten
Le Nest

Leestip: uit de categorie Kids:

design wissellijst voor kinderen
Kinderkunst gemakkelijk verwisselen. Must have voor je muren.