Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Foodfun in de Kalverstraat

Shop ‘till you drop! Zeker in een stad als Amsterdam kun je jezelf compleet verliezen in al die prachtige sfeervolle straatjes vol originele en unieke shops. Zaak om goed voor de innerlijke mens te blijven zorgen zodat je het einde van de shopdag nog een beetje knap haalt.

Waar ga je eten en vooral wát wil je eten?

Een week lang kun je eten waar je maar wilt en wát je maar wilt want vanaf zaterdag 16 april is onze mooie hoofdstad een tijdelijke foodspot rijker. Een delivery service die een week lang up popt met de grootste menukaart van Nederland. Je kunt eten in de drukste winkelstraat van de stad en kiezen voor anything you want. Gezond van SNCKBR, frozen yoghurt van de Yoghurt Barn, een burrito van de Salsa Shop etc. Alles kan onder één dak.stijlmagazine deliveroo

Vanaf zaterdag 11.00 uur kun je dus tijdelijk gebruik maken en genieten van dit tijdelijke restaurant en culinair op krachten komen tijdens een gezellige dag uit. Een unieke samenwerking van lokale restaurants en hotspots. Foodfun op één locatie, ontbijt, lunch of diner wordt binnen 32 minuten geserveerd door Deliveroo.

stijlmagazine deliveroo pop up restaurant

stijlmagazine deliveroo pop up restaurant

Waar? Kalverstraat 101! Voor mij net wat te ver om even te gaan maar voor jou misschien een te leuke kans om te laten schieten!

Bon appetit!