Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

De “because we care” tas

De eindeloze stroom van gratis plastic tasjes is gestopt, driewerf hoera wat ons betreft! Tijd voor een stijlvol en tof alternatief.

Sleepte jij nog met een handvol ritselende, in je hand striemende plastic tasjes na een dagje winkelen? Kocht jij nog elke keer een plastic draagtas bij de supermarkt omdat je toch weer te snel van huis was gegaan zonder tas? Eerlijk, het overkwam ons allemaal weleens, hoe goed onze voornemens ook telkens weer waren. Met als gevolg een tas vol plastic tassen die echt eerlijk nooit meer voor een tweede keer gebruikten. Recyclebaar of niet, die rommel moeten we niet in ons milieu willen. Gelukkig kan het anders, héél anders. Toffe alternatieven die je opgevouwen in je handtas meeneemt of zelfs modellen die je als handtas gaat gebruiken, stoffen tassen zijn niet meer alleen een reclame-item van een slim bedrijf. Ze zijn hip, hot, handig en natuurlijk erg “groen”. Wat een fijne combi.

En hoe fijn, je moet nu verplicht een tas kopen voor al je boodschappen elke dag. Ik zeg win-win.

sm1

Deze tas van Tinne en Mia sleep ik vaak met me mee, hij is zo zacht en soepel dat het de ideale “dumptas” is. (bij mij dan) Gemaakt van een kunstvezel die aanvoelt als zacht leer en gevoerd met een bijpassende voering. Verpakt in een bijpassende etui. Die laatste gebruik ik als toilettas in mijn tas.

sm3

Yaco Studio heeft deze gave denim tas bedacht. Aan twee kanten te dragen voor de broodnodige variatie. Stevig tas met een tof leren label.

stoffen tassen

Bij Brainy Days kun je diverse grappige/statement tassen vinden.

sm2

Zelfs het bekende Marimekko (via Emma B) heeft stoffen shoppers in hun collectie! Een XXL variant van Sukha (waar overigens prima een laptop en alles wat je nodig denkt te hebben op een werkdag in past. Hoe ik dat weet?….wat denk je….) En als je uit al het aanbod nog niet kunt kiezen zou je ‘m ook nog zelf kunnen maken met bijvoorbeeld een dhz pakket van Imakin

Deze tassen kopen we because we care, natuurlijk…..