Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Off to London!

Yes, het kan bijna beginnen. Ik ben op weg naar mijn favoriete stad, Londen. Ik heb er al vaker  over geschreven, zoals vorig jaar over Black Friday en de  inspirerende kunstenaar Matt Small die ik in 2013 bij de Hoxton tegenkwam.

Maar vandaag doe ik een knipoog naar het alledaagse, via Usual Objects van Fless Collective. Het duo bestaat uit twee Franse art-directors die alweer jaren in Noord- Londen wonen. Ze hebben hun passie voor fotografie gebundeld en spelen met verhalen. Kleurrijk en toch minimalistisch, dat is FLESS Collective.

FLESS is altijd op zoek naar nieuwe en creatieve middelen om voorwerpen en situaties te presenteren. Ik ga eens kijken wat ik allemaal tegenkom daar in het bruisende Londen. Keep you posted!

Stijlmagazine-fless collective- pink Stijlmagazine-fless collective- grey Stijlmagazine-fless collective-yellow Stijlmagazine-fless collective-blue Stijlmagazine-fless collective Stijlmagazine-fless collective- gantbanane_CMJN_light Stijlmagazine-fless collective-sponge4lightrvgb