Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Casual in Cashmere

Vrijdag! Tijd om alvast een voorschotje op het weekendgevoel te nemen. Mijn vrijdag kán er best relaxed uitzien als ik mijn werk goed plan en waarom zou ik dat niet doen? Ik hou van de ongedwongen sfeer van de vrijdag en de onverwachte dingen die er dan kunnen gebeuren.

Wintermode

Wat je van mij moet weten is dat ik een winterlover ben en dus ook geniet van de daarbij horende wintermode. Lekkere chunky knits waar je je helemaal in kunt verliezen, grote sjaals en wraps die je eindeloos vaak om je nek kunt wikkelen. Ik deel vandaag mijn nieuwste liefde met je! Een XXL sjaal van Cashmere en wol, de Christina 02 van ByChristina. Ik koos voor een stoere kleurencombinatie, Dark Slate/Medium Grey. Echt, een huge exemplaar (143×203) die je op zóveel toffe manieren kunt dragen dat je ‘m het hele jaar door kunt gebruiken. Vederlicht, ultrazacht en zó mooi!Bychristina-Christina-Stijlmagazine.0D

Casual in cashmere dus, stoer in stijl.

Nog leuk voor je om te weten is dat er ook een Christina 01 is. Dat model is 71×203 en heeft twee kanten. Voor- en achterkant hebben een andere kleur waardoor je de sjaal steeds weer een andere look kunt geven. Christina 02 is niet dubbel maar heeft wel ook twee kleuren, twee banen aan elkaar waardoor het enorme formaat tot stand komt. Voor stoere en slimme jonge moeders overigens ook een hele hándige musthave.

Voor meidenmoeders (zoals ik) zit er een risico aan. Need I say more? Ook die jonge grieten weten wat mooi is en “in” en dit soort sjaals zijn momenteel razend populair …be aware! En ík kan het weten! (Terwijl ik dit tik kijk ik met één oog naar de voeten van dochter 1 en moet kan je melden dat de door mij vermiste Adidas sneakers gespot zijn!).

Just sayin’!

Alles over deze Gorgeous and Green Cashmere killers je nalezen op de website bychristina.nl

Bychristina-Christina-Stijlmagazine.0C