Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Bang Bang

Je ziet een kast maar het is een stoel of toch een bed?
De Salanbang kan op verschillende manieren gebruikt worden. Zet er twee naast elkaar en als de deuren opengaan zijn ze aan elkaar verbonden. Zo creëer je je een kleine huisje in je huis. Een comfortabele, gezellige, knusse ruimte om je terug te trekken, en dat spreekt mij bijzonder aan.

Stijlmagazine-salangbang_1

De Koreaanse ontwerper Seung Yong Song heeft niet voor niets de W Hotels Designers of the Future Award gekregen bij Design Miami/Basel in juni 2013. Doel van de Award is om de next-generation ontwerptalenten de kans te bieden om nieuw werk in opdracht te presenteren aan het invloedrijke publiek van Design Miami / Basel.

Stijlmagazine-salangbang_2

Bij het ontwerp van de SALANBANG gaat Seung terug naar zijn kindertijd.
Seung speelde als kind met het creëren van ruimtes, waar hij zich kon verbergen – onder een tafel, in een kast of op zolder. “Ik voelde dat ik mij moest beschermen tegen denkbeeldige vijanden. Mijn schuilplaatsen waren altijd kleine discrete en comfortabele plekken. Dit heb ik toegepast op de SALANBANG.”

Vandaag de dag bestaat het huis niet meer, maar de herinneringen aan die tijd zijn gebleven en beïnvloeden zijn ontwerpen.

Heerlijk om op de druilerige zomerdagen in weg te kruipen met een goed boek. Open of gesloten; het is een plaatje om naar te kijken.

Stijlmagazine-salangbang_0

Stijlmagazine-salangbang_3