Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Baby in je buik bewonderen

Met veel zwangere vriendinnen om me heen komen er vaak momenten voorbij waarop ik de echo-foto’s mag bewonderen. Zo’n foto wordt overal mee naartoe genomen en geshowd, om vervolgens weer zorgvuldig opgeborgen en bewaard te worden. Dan kan ik mij altijd levendig voorstellen dat de tijd totdat je weer een echo mag laten maken zo lang duurt.

En daar is nou een oplossing voor.

Een musthave voor alle moeders, de i-baby. Hiermee maak je door middel van ultrasound geluid zelf op elk gewenst moment een foto van de baby. De foto’s kun je meteen versturen én uitprinten. Na de zwangerschap kan het apparaat dienst doen als babyphone.

Helaas kon ik niet achterhalen of het een prototype is, of dat Philips de I-baby al in productie heeft genomen. Maar het lijkt mij een gat in de markt, dus ik verwacht dat dit geniale machientje binnenkort wel overal te koop is.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *