Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Alleen voor echte theeleuten

Ik heb geen afwasmachine. Dat betekent dat ik met enige regelmaat mijn mooie theekopjes sta te schrobben. En al geniet ik als een devote English lady van een ‘cuppa’, die bruine aanslag vind ik maar niks.

Gelukkig is daar het project Stain van de eigenzinnige ontwerpster Bethan Laura Wood. Door het keramiek te bewerken, ontstaat er een bijzonder patroon na elk kopje thee. Na verloop van tijd ‘ontwerp’ je eigenlijk je eigen theekop, gewoon door het drinken ervan.

Now that’s my cup of tea!

Echt iets voor theeleuten!
Stijlmagazine.Bethan Laura Wood.STAIN.2

Stijlmagazine.Bethan Laura Wood.STAIN.1