Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL
Leuk dat je er bent!
werkdagen voor 15:00 besteld - Volgende dag in huis met PostNL

Alledaagse Kunst

Alledaagse Kunst

Als de zon maar niet wil komen dan zorgt de kunst van de Spaanse Jesuso Ortiz voor een glimlach op mijn gezicht. Alledaagse voorwerpen in grappige scènes. Een roze flamingo gemaakt van rozenblaadjes, oranje paprika’s omgezet in planten, een heks op een bezem vervangen door een borstel. Zou hij bij het plaatje van de wolk, die hagelslag regent, geïnspireerd zijn door een oude reclame van Venz uit de tachtiger jaren? Een Ballerina met een badmintonshuttle als rokje. Super simpel maar kom er maar eens op.

De illustraties zijn niet overdreven uitwerkt, zelfs heel eenvoudig gehouden en juist daardoor krijgen die alledaagse voorwerpen een hele nieuwe dimensie. Sommige zijn zo simpel als de paperclip en daarom briljant. Wij hebben er een paar uitgekozen maar het liefst hadden we ze allemaal laten zien. Kijk anders zelf nog even hier voor nog meer inspiratie klik hierAlledaagse Kunst met een grote knipoog. Wij houden ervan.

Alledaagse kunst ballonnen-jesuso_ortiz16 Alledaagse kunst takje - jesuso_ortiz10ballonnen meisje- jesuso_ortiz3 illustatie kunst lint- jesuso_ortiz9 alledaagse ballet- jesuso_ortiz8